Van Beirendonck 'down under'

©Peter Bennetts
wo 17/07/2013 - 14:28 Het Modemuseum van Antwerpen trekt naar Melbourne, Australië, met 'Dream The World Awake', een overzichtstentoonstelling van het werk van Walter Van Beirendonck.

walter van beirendonck dream the world awake tentoonstelling mode momu antwerpen melbourne australie kaat debo persbericht

'Dream The World Awake' is een overzichtstentoonstelling van de Antwerpse ontwerper Walter Van Beirendonck en geeft naast een selectie van de meest bijzondere silhouetten uit zijn collecties een overzicht van zijn leefwereld, inspiratiebronnen en projecten. In 2011 lokte de expo in het Modemuseum meer dan 40.000 bezoekers.

In 2009 reisden ook de tentoonstelling 'Maison Martin Margiela' naar Londen en Munchen en '6+ Antwerp Fashion' naar Tokyo. "De vernieuwde aanpak van tentoonstellingen rond mode werpt duidelijk zijn vruchten af", zegt MoMu-directeur Kaat Debo.

 

 

[De tentoonstelling 'Walter Van Beirendonck, Dream The World Awake' is gratis toegankelijk in RMIT Design Hub in Melbourne van 17 juli tot en met 5 oktober 2013]