08/01: 'Het blijft in de familie': Axel Vervoordt

vod
zo 05/01/2014 - 16:45 'Het blijft in de familie' is een zesdelige documentairereeks over familiebedrijven in Vlaanderen. Kunst- en antiekhandelaar en interieurarchitect Axel Vervoordt bijt op woensdag 8 januari de spits af.

televisie documentaire reeks het blijft in de familie familiebedrijven axel vervoordt kunsthandelaar interieurarchitect robert de niro canvas

'Het blijft in de familie: Familie Vervoordt'

'Het blijft in de familie' is een docureeks over familiebedrijven in Vlaanderen. Hoe bewaren ze het evenwicht tussen zakelijke deals en familiebanden, tussen rede en emotie, tussen omzet en welzijn?
Axel Vervoordt bijt de spits af. In de andere afleveringen komen kledingketen JBC (familie Claes), schoenen Torfs, brouwerij Palm (familie Toye), siliconenproducent Soudal (familie Swerts)en lingerie Van De Velde aan bod. 

Axel Vervoordt werkt voor de groten der aarde: hij richt de paleizen in van elk Europees koningshuis en bezorgt Robert De Niro het penthouse van zijn dromen. De kunst- en antiekhandelaar is 65 en nog steeds alomtegenwoordig in zijn eigen bedrijf. Familiebedrijf ondertussen, want zonen Boris en Dick hebben vandaag de zakelijke leiding in handen. Terwijl Boris al snel in zijn vaders voetsporen trad, vluchtte Dick op jonge leeftijd naar Canada, ver weg van de wereld waarin zijn ouders vertoefden. Vandaag is Dick terug en staat hij samen met zijn broer voor de aartsmoeilijke opdracht om uit de schaduw van Axel te treden. Die is echter nog niet van plan om alles los te laten...

['Het blijft in de familie: Vervoordt' - op woensdag 8 januari 2014 op Canvas om 16u40 en om 21u05.]